Fii voluntar SM SPEROMAX!

Ne-am bucura să te implici ca voluntar în cadrul asciației noastre. Încă de la început activitatea asociației s-a concentrat pe vizite la domiciliu persoanelor afectate de scleroză multiplă precum și pe stabilirea de legături cu instituțiile publice la nivel județean, factori decizionali care pot fi implicați în rezolvarea unor probleme ale persoanelor cu dizabilități.

În present furnizăm în județul Alba servicii de asistentă și suport la domiciliu persoanelor afectate de o boala neurodegenerativă cum ar fi asistență socială, consiliere psihologică, kinetoterapie, deservire și asistenșă în desfășurarea unor activități zilnice( cumpărături, plată acturi,vizita medic, etc.)

Dacă ești interesat să înveți ce înseamnă o asociație de pacienți sau să te implici și să ajuți oameni, poti deveni voluntar SM SPEROMAX.
Te rugăm să completezi formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pentru a-ți oferi detalii despre activitățile în care te poți implica. Își vom propune și o întâlnire pentru a ne putea cunoaște și a vedea împreună cum putem colabora.

Devin-o voluntar!

Ex: student, angat, pensionar etc.
Ex: asistență socială, kinetoterapie, etc.

Vino să stăm de vorbă despre cum te poți implica!

Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare sau alte informații suplimentare.

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00