Moş Crăciun ajunge şi anul acesta la pacienţii cu scleroză multiplă din judeţul Alba

Ca în fiecare an, Moş Crăciun are nevoie de ajutoare de nădejde pentru a ajunge la toţi pacienţii cu scleroză multiplă din Alba. Astfel, cei care doresc să facă o faptă bună în apropierea sărbătorilor de iarnă, pot face donații către Asociația SM Speromax Alba, care mai departe va distribui cadourile beneficiarilor.

Membrii comunităţii pot să contribuie fie cu produse neperisabile, fie cu donaţii în bani, care se vor transforma în cadouri pentru pacienții care suferă de scleroză multiplă, de pe raza județului Alba.

Cei care vor să doneze, o pot face direct la sediul SM Speromax Alba, pe strada Gladiolelor, nr. 3A, din Alba Iulia, unde vor fi colectate și împachetate cadourile care vor ajunge în prag de sărbători la beneficiarii asociației. De asemenea, donațiile în bani pot fi făcute în contul RO73BTRLRONCRT00A1554005.

SM Speromax este singurul ONG din judeţ care, de 13 ani, cu ajutorul voluntarilor şi a comunităţii, sprijină toți pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă din Alba, dezvoltând o întreagă serie de servicii menite să le facă beneficiarilor viața mai ușoară.

Comunicat SM SPEROMAX Alba

Sursa: AB News
Înapoi Moș Crăciun are nevoie de ajutoare de nădejde pentru a ajunge la toți pacienții cu scleroză multiplă din Alba

Lasă un comentariu

Oferim suport și siguranță persoanelor afectate de Scleroză Multiplă.

Sediul Speromax

Str. Gladiolelor, Nr.3A
Alba Iulia,  Jud. Alba, 510040
Program:

Luni, Miercuri, Vineri 8:30 – 12:30

Marți, Joi 8:30 – 16:00